Suzanne

Onder andere PEC Zwolle, New York Cosmos en natuurlijk Chelsea gingen ons al voor en nu hebben wij bij Go Ahead Eagles óók een vrouwelijke verzorgster. Of beter gezegd, clubarts. En ik moet toegeven, ze ziet er niet verkeerd uit.

De voorbereiding is al enige tijd onderweg, dus deze verzorgster loopt al enige weken rond bij Go Ahead. Toch is zij pas sinds enkele dagen in beeld bij veel supporters. Zij vroegen zich hardop af wie die jongedame op de elftalfoto was en sinds gisteren is er ook een naam opgedoken: Suzanne Huurman. Het duurde dan ook niet lang tot haar Facebook- en Twitter-account waren gevonden en dit leverde een hoop followers op. Van 0 tweets en een handjevol volgers naar meer dan 100 volgers, voornamelijk van het mannelijk geslacht. 

Was onze nieuwe clubarts een man geweest, hoeveel volgers kreeg hij er dan bij? Vijf, misschien tien hooguit? Afijn, dat maakt natuurlijk ook niets uit. Met Suzanne hebben we nu onze eigen Eva Carneiro, waarbij ik onze Suzanne prefereer boven haar collega van Chelsea. En nu maar hopen dat de spelers van Go Ahead niet wekelijks in de ziekenboeg zitten met liesproblemen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s