EXE-TER HOO-LI-GANS

Gisteravond speelde Exeter City FC een uitwedstrijd bij Wycombe Wanderers, een duel in de Engelse League Two. Wycombe staat daar in de top drie, wat recht geeft op rechtstreekse promotie, terwijl Exeter nog vecht voor een play-off ticket om zo ook te promoveren. Bij winst zou Exeter op één punt komen van zo’n felbegeerde play-off plek.

Wycombe kwam al snel op voorsprong en gooide de poorten dicht. Tijdrekken en dergelijke trucjes werden uit de kast gehaald om de voorsprong over de streep te trekken. Exeter drong flink aan, maar scoren lukte niet. Lang leek Wycombe het vol te houden, totdat de lokale Exeter-held Liam Sercombe een kwartier voor tijd de gelijkmaker binnen knikte. Hierna kregen de bezoekers zelfs nog kansen op de 1-2, maar de bal wilde er niet in. De arbiter gaf nog even zes minuten blessuretijd en door een (gefakete?) blessure van een Wycombe-speler in de extra tijd werden dit er zelfs twaalf. Exeter bleef aandringen, maar kon de Wycombe-muur niet doorbreken. En u raadt het al, in de laatste minuut van de blessuretijd kwam de thuisploeg er nog een keer uit en kreeg een erg makkelijke penalty. Uiteraard werd deze benut en zo verloor Exeter City de wedstrijd.

Nu staat Exeter niet bepaald bekend om haar grote harde kern of gewelddadige supporters, maar als zoiets je overkomt, tja, dan wordt je even helemaal gek…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s